Sok a pattanásom. Nektek milyen krém/kezelés jött be?
Nekem a Roaccutan nevű gyógyszer vált be. Elég erős, meg májkáosító (mint minden gyógyszer), de nálam hatásos volt. Szerintem egyébként menj el bőrgyógyászhoz, hátha ú mond valami okosat.
Meg még annyi, hogy a sok arcmosástól még zsírosabb lehet a bőröd, tehát én ezt inkább mellőzném. Úgysem a "kosztól" ilyen a bőröd - már ha régóta fenáll ez - hanem inkább hormonális hatásra alakult ki.
Utolsó vagyok.
Annyit hozzáteszek, silány szappant vegyél, mert abban nincs annyi adalékanyag és nem borítja fel a bőr ph-értékét. Komolyan, valami tescogazdaságost, vagy iylesmit, semmiképp valami csúcsminőséget, mert azt telepakolják mindennel, attól nem lesz szebb a bőr.
A legrosszabb tapasztalataim a clean&clearrel van, nekem abból semmi nem volt jó.
hogyha tényleg megért piros pattanásokrol van szó
akkor nekem a szalicilsavas lemoso bevált gyógyszertárban lehet kapni 350 ft vénynélkül kaphato csaknagyon fontos hogy csak a pattanásra kend és nagyonhamar leszáritja de ha állandoan visszatérők a pattanások akkor inkább menj el egy börgyógyászhoz vagy mindenhonapban vagy második honapban egy arctisztitás kozmetikusnál nekem nagyon csunya arcböröm volt elment kétszer és még ugyanugy vannak miteszereim de olyan nagy durva patanásaim már egyáltalán nincsenek .. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!