Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Abba akarom hagyni a hajegyene...

Abba akarom hagyni a hajegyenesítést. De hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon régóta egyenesítem a hajamat, régen a régi hajvasalókkal elég nagy hőfokon mert azokat még nem lehetett állítani...egy két éve már csak 150 fokon egyenesítettem de totál tönkrement a hajam tőle...most le szeretnék állni vele de akármit használok rá totál gáz ahogy kinéz....felül rövidebb is és még csak rendesen összefogni se tudom...a copfomon is látszik hogy totál károsodott a hajam...mit tudok tenni? milyen frizurákat csináljak ebből a hajból?ha levágatom akkor is marad benne károsodott rész és akkor kezelni se tudnám..mondjuk most se tudok vele mit kezdeni...

Segítsetek! Előre is köszönöm!

2012. nov. 23. 14:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp szedesd le a "halott részt" minél hamarabb !

Semmi értelme, hogy meghagyd, ronda is és úgy sem jön helyre semmivel sem. Ha levágattad, akkor vegyél egy zacskó kókuszolajat és azt kend rá minden héten egyszer pakolásként, hagyd rajta fél órát, és mosd meg a hajad.

Vegyél egy pár ilyen kukacot, amire rá tudod tekerni a hajad és kicsit hullámos lesz tőle ( bár ahhoz a szárazságot kicsit el kell tüntetni ).

2012. dec. 27. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!