Milyen testrészed szőrtelenited és mivel? és milyen gyakran?
Figyelt kérdés
én a vádlimat, és a combom hátsó részét mert az szőrös és eléggé fekete hosszú ször már látszik, előlről a combom nem, bár azt is lehetne de az nem fekete. amúgy néha a pikini vonalt epilátorral de általában borotvával.2009. aug. 16. 18:00
11/17 anonim válasza:
Lábszár, bikinivonal, hónalj - borotvával, kb. 3 naponta. 15/l
12/17 anonim válasza:
A hónaljamat és a bikinivonalamat epilálom hetente 1szer.
A lábamat(a combomig) pedig borotválom.
13/17 anonim válasza:
Karomat,lábamat (a combommal együtt), hónaljamat, bikinivonalamat epilálom, úgy 1 héten 1x. Egyedül az intim részeket gyantázom, 2 hetente 1-2x. A szemöldökömet, bajuszomat csipesszel szedegetem ki, akkor ha látszik. :)
16/L
14/17 A kérdező kommentje:
sajátt magadnak hogyan tudod gyantázni a nemi szerved? én nem tudtam még eddig rákenni olyan jól.
2009. aug. 23. 20:04
15/17 anonim válasza:
hú ha én azt most felsorolnám...
na jó
-lábszár, hónalj, intim részek: borotva, pár naponta
-egész comb, bikinivonal és fenék környéke, has középső része, ujjak: epilátor, kb. kéthetente
-szemöldök, bajusz: szemöldökcsipesz, hetente 2X
20/L
16/17 anonim válasza:
térd alatt(2 hét), alkar(2-3 hét), hónalj(hetente) -> epilátor
bajusz (hetente), has(ritkán, kb. 1-2 hónap), arc (2-3 hét) -> gyanta
comb(ritkán, 1 hónap), felkar(2-3 hetente) -> borotva
14/L
17/17 anonim válasza:
19.54-es vagyok. Én magamnak nem meleg gyantával gyantázom az intim részeken (bevallom ezzel még nem is próbálkoztam), hanem inkább hideg gyantával csinálom. :) ezzel nem is olyan bonyolult, csak megfelelő minőségűt kell választani. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!