Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások ellen kipróbáltam...

Foxterra kérdése:

Pattanások ellen kipróbáltam 20-30 terméket, orvos által felírt stb. Szexuális élet, lehet, hogy megoldaná a problémát? Mostanában miteszerek vannak az arcomon, kevesebb pattanás. Szóval van rá esély, hogy szexuális élet, megoldaná a problémát? 17/F

Figyelt kérdés
pattanás,szex
2012. nov. 21. 20:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát,nagyon jó...:/ tudom mindenki szenved a pattanásoktól,nem hogy sajnáltassam magam,de el nem tudjátok képzelni,hogy nekem mniden széthullott az életembe ez miatt.Mindenkivel a kapcsolatom,barátok,szüleim,a kedvem,és a stressz miatt tanulmányi eredmény,folyamatosan nap mint nap stressz. ://// Valami megoldás biztosan van de mi? Ugyebár pattanások a hormonok túlzott aktivizálódása miatt,szexuális élettől nem állnak helyre a hormonok?
2012. nov. 21. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem használt az Akneroxid, de nyilván mindenkinek más a bőre. Nekem nagyon csúnya volt, én is szenvedtem vele, alig mertem megjelenni valahol... tudom, milyen érzés. Próbáld ki,végülis mit veszthetsz? Még a végén neked is hatni fog :)
2012. nov. 21. 22:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Én el tudom képzelni, hogy hullott szét az életed. Nekem a serdülő kori pattanások 10 éven át kínoztak: 13-tól 23-ig. 18-19 éves koromban jó volt a szexuális életem, sok mindent kipróbáltunk a volt párommal, fogamzásgátlót is szedtem, de az arcom nem változott.

Vagy rábízod magad az időre, vagy azt teszed amit én és az unokatestvérem (fiú), rábiztuk magunk egy kozmetikusra.

2012. nov. 22. 12:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem bőrgyógyász írt fel egy Sotret nevű gyógyszert, 3. hónapja szedem. Előtte napi szinten jöttek ki pattanások, azóta a 3 hónap alatt összesen talán 2db jött elő.
2012. nov. 22. 14:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Akneroxid mennyibe kerül,vagy hol lehet kapni,mit csinál(mennyi idő alatt),ha tudsz róla valamit.
2012. nov. 22. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia biztos mondtak mar de a pattanasoknak legtobbszor belső okai vannak,nem elég csak kulsőleg kenni azzal max a tüneteket enyhitheted..lehet h a hormonjaid rosszalkodnak,de lehet h vmi szervi bajod van amire igy reagálsz+ ottvan még a sok káros anyag amit a kozmetikumokkal és az egézségtelen ételekkel juttatsz be a szervezetetbe. Van egy oldal ahol a természetes kozmetikumokrol bio életmódról stb olvashatsz és ha regisztralsz akk te is tudsz kérdést irni ahol szakérök is valaszolnak. www.antalvali.hu nézd meg hátha talalsz hasznos infót és kapsz segitséget!!! Remelem hasznos infokat talalsz majd: )
2012. nov. 24. 00:34
 17/19 A kérdező kommentje:

"Szia biztos mondtak mar de a pattanasoknak legtobbszor belső okai vannak,nem elég csak kulsőleg kenni azzal max a tüneteket enyhitheted..lehet h a hormonjaid rosszalkodnak,de lehet h vmi szervi bajod van"

És ezekre mi a megoldás,hormonok rosszalkodnak,miért??

2012. nov. 24. 07:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát el kellene menni vmi vizsgálatra ahol kiszűrnék h nem szervi v hormonális eredetű e.nemtudom h ilyet hol csinálnak de a háziorvos segíthet.

+ még oda kéne figyelni h minél egézségesebben étkezz, mert lehet h azért ilyen az arcod mert a káros anyagok ürülnek így.és minél több kozmetikumtól szabadulj meg amiben sok a vegyszer

Amúgy annyi igazság lehet benne,h ha szexelsz akk izzadsz és közben ürül a szervezetedből a sok káros dolog,de helyette el is mehetsz futni v kondizni,szóval csak emiatt ne menj bele egy érzelmek nélküli szexkapcsolatba.Jah és igyál sok vizet meg csalánteát,mert az vértisztító hatású( kúraszerűen,cukor nélkül)

(előző válaszoló voltam)

2012. dec. 31. 01:06
 19/19 anonim ***** válasza:
A sok cukros, édesítőszeres sz*rtól vagy pattanásos, figyelj oda mit eszel, mit iszol, sok víz, gyümölcs zöldség, hús. Hozd helyre a kapcsolataidat, ne stresszelj minden hülyeségen, ne illatosított vackokkal kend/mosd az arcodat, hanem natúr, szagmentes babaszappannal. Ja és még valami: Egyik napról a másikra ez nem múlik el! Több hétig, akár hónapokig figyelj oda ezekre, a hangsúly a stresszen van.
2013. jún. 12. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!