Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az intimgyantát csinálják...

Az intimgyantát csinálják görgős gyantával? Mert nekem azt mondták, hogy azzal nem szabad! De akkor milyen gyanta kell hozzá?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 13:53
 1/1 anonim válasza:
Nekem a kozmetikus csinálta meleg görgős gyantával és teljesen jó volt,mindent leszedett és nem volt utána irritáció tehát nem tudom miért ne szabadna!Amugy hallottam ,hogy otthon hideg gyantacsíkkal is csinálták,de ez az én véleményem szerint nem lehet túl jó.A legjobb ha szakember csinálja mert elég kicsi az a terület tehát nem is drága kb annyi mintha te vennéd meg a gyantát,szégyenlösködni meg fölösleges.
2009. aug. 16. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!