Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Háromszög alakú archoz milyen...

Háromszög alakú archoz milyen haj illik? Linkeljetek képet is!

Figyelt kérdés

Most vállig érő hajam van és befestettem barnásvörösre.A szemem zöldes kék.Világos bőrű vagyok.Az állam keskenyebb,mint a homlokom,erre az arc formára mondják,hogy fordított háromszög.Mi lenne a számomra előnyös frizura?

28 éves nő vagyok,valami fiatalító trükkök is érdekelnének,hogy a koromhoz is illő legyen és nőies is legyen,meg persze szexis.

Köszi előre is a válaszokat!

2009. aug. 16. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:
:O bocsi de 3szögről még nem hallottam:S
2011. jún. 13. 17:29
 2/2 anonim ***** válasza:
mindenkinek keskenyebb az álla,mint a homloka:)elég bután néznénk akkor ki....én egy előre hosszabodós frizurát tudnék neked elképzelni,egy kisbal oldali ferde oldalválasztékkal,fru-fru nélkül....
2012. febr. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!