Új hajat szeretnék de mi van ha rossz lesz?
Figyelt kérdés
Már 3 éve ugyan olyan a hajam ezért új hajat szeretnék. Lenne oldal frufrum és félek , hogy a fodrász elrontja és ha rossz lesz mit cisnáljak vele amíg meg nem nő vagy , hogy gyorsíthatnám a növését? Vagy ha egyszerűen nem fog jól állni?2012. nov. 20. 23:02
1/5 anonim válasza:
Hú én detto így voltam aztán múlthéten erőt vetem magamon és megcsináltattam a frufrum és nem bántam meg, nagyon tetszik és mások is mondják hogy jobb így:) Figyelj menj olyan fodrászhoz akit sokan ajánlanak, akiben megbízol...nem fogja elrontani...próbáld nem fogsz vele semmit veszíteni max. ha nem tetszik hullámcsattal eltűzöd de ha nagyon szeretnéd akkor vágj bele...bátorság:) Majd írd meg mi lett végül:)
2/5 anonim válasza:
Olyan fodrászhoz kell menni akit sokan ajánlanak vagy olyan ajánl akinek adhatsz a szavára. Én is így tettem és nem bántam meg. Van neki oklevele is meg nem is tudom milyen díja is. Olcsó is jó is.
És akkor ez nem lesz kérdés, h mi lesz, ha rossz lesz?! Meg elrontja... Ritkán hallottam, h a fodrász ront, talán 1x életemben. Ritkán bénáznak, mert mindenki egy megszokott fodrászhoz megy és, ha az egyszer hibázik elvesztheti a vendégkörét. Sok a fodrász lehet válogatni Ők is tudják. Ilyentől nem kell félned, h akkorát fog hibázni, h juj. Esetleg Neked nem fog tetszeni, azért, mert másra számítottál. Ennyi.
3/5 anonim válasza:
Még el se rontották és azon gondolkodol hogy hozd helyre? Hát ez elég fura... ha ennyire nem bízol másokban vágd magadnak a hajad. Én is azt teszem. Sosem rontom el mint a fodrász. Azok mindig rövidebbre vágják ez tény. Youtube tele van hajvágós videokkal. Ajánlom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!