Oxy reloadot szeretnék használni a sötétbarna hajamra, h világosabb legyek. Vágatni is szeretnék belőle picit, a kérdésem az, h először oxy, vagy olló?
Figyelt kérdés
A hátam közepéig ér a hajam, elég lesz rá 1oxy?2009. aug. 16. 07:55
1/1 anonim válasza:
Nem tudom milyen kiszerelésben van az az oxy,kérdezz rá a fodrászkellékesben. Szerintem először oxy, aztán olló. Mert hiába kíméletes módszer ez az oxy, akkor is töri valamennyire a haj végét. Az oxy után majd meglátod mennyit kell vágatni. Nekem Color removerrel volt lehúzva a szín, kis csomagban volt,és 5 kellett a szintén hátközepes hajamhoz.Kb. 3-4 cm viszatört, és utána szárazabb lett, tehát sok pakolás, balzsam miután használod az oxyt! A fodrászkellékes nagyon dicsérte, de nekem is tört valamennyit. Persze a tövénél ne érje ez a szer, mert csibesárga lesz a hajad:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!