Hogyan vasaljam a hajam?
már 2 éve vasalom a göndör hajamat de a felső részét 1xűen nem tudom rendesen kivasalni, ráadásul elég száraz is.
már minden 'csodaszert' kipróbáltam de egyik sem használt.
AKI TUD AZ LÉGYSZI SEGÍTSEN NAGYON FONTOS LENNE :(
már ezt a hajszárítás közbeni fésülgetést is próbáltam de nem sokat segített.
:(
A göndör haj alapból szárazabb, így sokkal jobban kellene ápolnod a hajad.
Az is segítene, ha megtanulnád rendesen, körkefével egyenesre szárítani a hajad, mert akkor egyrészt kevesebbet kellene vasalni, másrészt kevésbé károsodik a hajad.
Bár a legjobb az lenne, ha megtanulnád kezelni és elfogadni a göndör hajad. Egyébként se annyira divat már az egyenes haj.
Nem divat kérdése!! Én is göndör hajú vagyok és nem tudom elviselni. Állandoan be kell vizezni, hogy pöpecül álljon, de másnapra már nem olyan...tehát meg kell ismételni minden nap...míg ha kivasalom egyszer, a következő hajmosásig kitart...szal nem mindegy. De ezt csak az érti, akinek ilyen típusú haja van. Elmondom én miket használok hátha segít:
1. lézer ionos hajvasaló [link] (egyszer áthuzom a tincsen és sima marad)
2. Hajkiegyenesítő samponok. Régen Tony&Guy-t használtam, most Dove.
3. Hajpakolás nagyon fontos: crema latte, vagy baleás szilikonmentes [link]
4. Hővédő: Alfaparf hővédő jó volt, de most ezt használom: [link] (sokkal finomabb az illata és fényesebb is lesz tőle a haj, nem tapad.
5. Hajvégápoló olaj avonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!