11/18 anonim válasza:
hát a lányoknak inkább otthon lett volna a helyük ennyi idősen:D na de a szőke haj nem gáz, igenis sok pasinak bejön:) de nem ez a hidrogénharcos szín..ez már szinte fehér. egyáltalán nem természetes. annyi szép szőke árnyalat van, válassz inkább kicsit sötétebb tónusú szőkét. na meg mostanság az aranyabb szín a divat..állítólag:D
12/18 anonim válasza:
Nem akarok beszólni, de szerintem már inkább a fekete a plácacicák színe...Am. meg a jégszőke is lehet szép...Lásd Lady Gaga-t! :D
13/18 anonim válasza:
Szerintem mind a két nő nagyon gáz úgy, ahogy van!!!!
15/18 anonim válasza:
Manapság már nem divatos ez a szín, nem előnyös, nem szép. :) De, akinek tetszik...
16/18 anonim válasza:
lADY GAGA?? Vattafehér parókában,és fütykössel a lába között???tényleg jó nő lehet:) (ha már egy nőről az a pletyka van,hogy himbilimbije van az már gáz...)
17/18 anonim válasza:
Lady Gaga szerintem sem jó nő, bár én a számait bírom. De a haja is rettenet, meg az egész csaj nem egy szépség.
18/18 anonim válasza:
a fehér pólós csaj haja nekem jobban bejön.bár én sosem festeném be ilyenre a hajam..sőt,semilyenre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!