A Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték mekkora hajra elég? Mennyi hab lesz belőle?
Figyelt kérdés
Nekem kb mell fölé ér a hajam, viszont rengeteg hajam van. Nem tudom, hogy egy elég lenne, vagy kéne a 2 belőle. Szerintetek?2012. nov. 19. 21:14
1/10 anonim válasza:
Ha dús a hajad, akkor kell kettő belőle!
2/10 anonim válasza:
Az egész doboz tele lesz habbal.
3/10 mmano88 válasza:
Elég lesz szerintem. Rengeteg hajam van és kb. mellig ér, sima festékekből 2 doboz kell, a habokból viszont elég egy dobozzal is.
4/10 A kérdező kommentje:
A hajatokat nem tette tönkre ez a hajfesték? Krémmánián írja pár csaj, hogy nagyon haza vágta.
2012. nov. 20. 11:29
5/10 mmano88 válasza:
Nekem nem. De nekem még egyik festék se vágta tönkre a hajam..
6/10 anonim válasza:
Az egyik legkíméletesebb tartós hajfesték, nagyon jó illatú és "nagyon sok hab van benne", csak néztem hogy lesz annyi abból a kis flakonból :D Csak ajánlani tudom. (Feketét próbáltam.)
7/10 anonim válasza:
Olyan hajfesték nincs, ami nem roncsolja a hajt egy picit sem, még az ammónia mentes is rongálja valamilyen szinten, mert minden hajfestékbe van ammónia, ezt biztoskézből tudom, mert fodrász suliba jártam anno, csak abba hagytam!:)
8/10 A kérdező kommentje:
Mert tobb lesz a hab, mint amekkora a flakon.
2012. nov. 21. 18:46
9/10 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még a kérdésed. Fél éve festem ezzel a hajamat, kb. 1-1,5 havonta. De sajnos kénytelen leszek váltani. A 2. 3. használat után vettem észre, hogy rettenetesen roncsolja a hajamat. Pedig az én hajam eddig mindent kibírt. Volt korábban spirál és normál dauerem és rengeteget festettem. A fodrászom szerint azért, mert ez egy vizes lötty, a pumpa csinál belőle habot, és a vizes alapú hajfestékben mindig erősebb hatású a hidrogén a peroxid, mint a krémesben. Nagyon tetszett ez a szín (388), de kénytelen leszek váltani, mielőtt teljesen hazavágja a hajamat. Pedig tényleg könnyű használni, szép színei vannak, takarékos is, csak hát mégsem tökéletes.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi :) meg nem vettem.:) de akkor lehet nem elek a 25%-os kuponnal.:)
2012. dec. 7. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!