Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pécsett hol tudok anyajegyet...

Pécsett hol tudok anyajegyet eltávolítattni?

Figyelt kérdés
3db anyajegyet szeretnék eltávolítattni az arcomról, hol érdemes megcsináltatnom ami nem is túl drága? Van valakinek tapasztalata erről?

2012. nov. 18. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:

csakis kórházakban lehet, de elöszőr el kell menni bőrgyógyászhoz ő utal be.

nekem távolítottak már el 2db-ot na most azt tudni kell, hogy egyszerre csak egyet távolítanak el, bár ez függ attól, hogy mekkora és hogy lézerrel vagy rendes műtétel kell eltávolítani.

2012. nov. 18. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem pesten egszerre kettőt is kivágtak. Ahogy az első írta, bőrgyógyászati beutaló kell, és utána akár egnapos sebészeten is leszedik.
2012. nov. 18. 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, és milyen összegre számíthatok? 2-5mm átmérőig lennének anyajegyeim. Van ahol ingyen is kiszedik vagy mindenhol fizetni kell érte?
2012. nov. 18. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
ha azt mondod, hog sokszor belekapsz stb, akkor ingyen leszedik.
2012. nov. 18. 15:09
 5/5 anonim válasza:
Ha van TB-d akkor sebész ingyen megcsinálja. Én a MÁV rendelőbe szedettem le. Kapsz érzéstelenítő injekciót,utána semmit nem fogsz érezni. Elég szépen befog gyógyulni, de ott a bőr kicsit rózsaszínes marad.
2012. nov. 18. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!