BB krémet árulnak a DM-ben? Nem találtam.
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 19:30
1/9 anonim válasza:
Àrulnak. Kérdezz meg egy eladót.
3/9 anonim válasza:
garnier bb krém van, de olyat ne vegyél mert nem ér semmit
4/9 A kérdező kommentje:
köszi!és hol lehet olyat venni, ami hat is? És ez tényleg korrektor és alapozó helyett is jó?
2012. nov. 18. 12:47
5/9 anonim válasza:
az eredeti ázsiai bb krémek igen, de amiket a garnier, loreal, maybelline stb elkezdett gyártani az inkább csak egy hidratáló és semmi fedése nincs.
6/9 A kérdező kommentje:
akkor jobb, ha veszek egy alapozót és egy korrektort és hagyom a bb krémet?most kezdtem el sminkelni és nincs vmi nagy tapasztalatom, pl. kéne hidratáló krémet felkennem sminkelés előtt?
2012. nov. 18. 15:40
7/9 anonim válasza:
ha fedésre van szükséged, akkor igen :) hidratálót nem muszáj feltenned előtte ha nem száraz a bőröd.
8/9 anonim válasza:
Mindenképp szebben terül az alapozó, ha a bőrtípusodnak megfelelő hidratálót használsz előtte. Pl. zsíros bőrre mattítót, száraz bőrre táplálót. Az ázsiai BB krémekről hallottam már, de engem nem szippantottak be, főleg mert azt hallottam, hogy ezek valami fehérítőt tartalmaznak, én meg kreol vagyok, elég idiótán néznék ki sápasztókrémmel. Nekem az alapozótól sem volt még bajom, ezek is táplálnak, védenek, fednek, ugyanazt csinálják, mint a manapság ajnározott BB krémek. Persze a jobb fajták, nem az 500 forintosak.
9/9 A kérdező kommentje:
oké, köszi:)akkor hidratálókrém száraz bőrűeknek és alapozó és korrektor!
2012. nov. 19. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!