Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szert, tabletát vásárol...

Milyen szert, tabletát vásároljak, hogy gyorsabban nőljön a hajam?

Figyelt kérdés
2008. máj. 24. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az erős, gyorsannövő körmökhöz és hajhoz úgy tudom A vitamint kell szedi!

De tavaly nyáron és is csináltam egy érdakaset:

A tarkőmat 10-15 cm-es sávban leborotváltam 2-cm-esre és egy év alatt 20 cm-t nött úgy, hogy heti egyszer hidratálókrémmel kentem be. Ehhez persze a vágás is szükséges de így nyár elött azt hiszem időszerű egy kis birkanyírás...

Ha csak a tarkódon vágod le az azért jó mert tulajdonképpen semmi látszatja de mire visszanő kétszer dúsabbnak látszik majd a hajad:)

2008. máj. 27. 18:26
 12/17 anonim válasza:
100%
tehát! hülyeség v nem,én kipróbáltam.most volt a második pakolás. mondjuk azt,h a hajamban elég erősen benne marad a kávé illat,nehezen bírom,de hátha használ... bár vannak kételyeim! van aki ez miatt Tchibo-nak hív:D
2008. jún. 10. 15:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves "Akitudjaatutireceptet"!

Én is szeretném ezt kipróbálni, mert nagyon szeretnék szép és hosszú hajat.De ugye tényleg nem csak hülyeségből írtad ezt ide? Van még esetleg valaki aki kipróbálta és működik?

2008. dec. 28. 13:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak: kipróbáltam, nem működik. Úgy csináltam mindent, ahogy a kedves válaszoló írta, egy centivel sem nőtt többet a hajam, viszont a pakolás után még napokig büdös kávészagot árasztott, és még ki is szárította. Azóta jobban törik... Három hónapig csináltam hetente, és semmi eredmény. Azóta kezdem elfogadni, hogy ha megfeszülök is, nem fog hátközépnél tovább nőni. Nagyon kedvesen azzal szoktak vigasztalni, hogy "a hajhossz genetikailag meghatározott", ami mondjuk azért érdekes, mert anyukámnak fenékig ér a haja, erős, dús, és minden külön ápolás nélkül is egészséges. Pedig minden álmom-vágyam, hogy derékig érjen a hajam. Úgy látszik, nekem ez jutott, ha még a "csodarecept" sem segít.
2008. dec. 28. 16:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is kipróbáltam, hónapokon keresztül, nem működik.
2008. dec. 28. 18:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam 2 hónapig csináltam minden héten de nekem nem vált be,most a vitanol c hajszeszt használom és ez nekem használ.
2008. dec. 29. 13:49
 17/17 anonim ***** válasza:
vitanol c
2010. máj. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!