Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Help! Hogyan gyantáztok...

Help! Hogyan gyantáztok patronossal?

Figyelt kérdés

Nekem rossz tapasztalatom volt eddig, de lehet rosszul csináltam valami, segítsetek!

Be kell előtte kenni valamivel a lábam?

A fő gondom az volt hogy gyantázás után a vörös foltos volt az egész terület hetekig. Pedig érzékeny bőrre való gyantám van.

2012. nov. 15. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én is patronos gyantával szörtelenítek,de nekem csak kb. 1 napig piros foltos.Ha hetekig olyan,akkor érzékeny vagy rá sajnos. Nem viszket vagy fáj? Hányszor kented rá a gyantát?1 rántásra lejött a szőr? Vagy újra kellett gyantáznod a területet?Megfelelő volt a szőr hossz? Amúgy ha nincs más megoldás válassz más szörtelenítést. Epilátort tudom ajánlani.Sok sikert! :)
2012. nov. 15. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
nem jól tépted, vizszintesen kell húzni amenniyre csak lehet , nem felfelé.
2012. nov. 15. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
ja és olyan nincs hogy érzékeny bőrre, ez csak duma. A gyanta mindneképp egy mechanikai hatás a börnek ami úgymond sokkolja. ezért reagál igy.
2012. nov. 15. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!