Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tengeren mit tehetek h ne...

Tengeren mit tehetek h ne menjen tonkre a hajam?

Figyelt kérdés

gondor, hosszu, inkabb szaraz hajam van. a sos viz, a nap, az allando mosas es fesules (ami soran nagyon sok kijon mivel gondor es szornyen kocolodik) tavaly nagyon tonkretette. ezt iden szeretnem elkerulni.

ha furdes utan minden masodik nap megmosom 2 az 1ben samponnal, es a tobbi napon csak edes vizzel leoblitem a tusolokban eleg? vettem gliss kur sprayt, azzal napozas kozben is fujjam? segit? meg mit tehetek? nem szeretnek vegig a parton gubbasztani de felek ha tengerviz megint tonrketeszi a hajam amire egy even at vigyaztam h nojjon.

2009. aug. 14. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem anélkül is be tudsz menni a vízbe, hogy a hajat beleérne, felcsatolod és kész. Én is úgy szoktam és nem ér a vízbe.
2009. aug. 14. 15:49
 2/3 A kérdező kommentje:
nem, mert felcsapnak a hullamok es en imadok uszni azt pedig csak ugy tudok ha a fejem is vizes lesz,mivel bedugott fejjel uszok. anelkul kinlodas kinn tartani es kimelni es a vegen igy vagy ugy de vizes lesz ugyh ez nekem nem opcio.
2009. aug. 14. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Én strandolás előtt is szilikon tartalmú hajvégápolót szoktam a hajam végére tenni jó 10-15 centi hosszan száraz és vizes hajra is lehet használni. [link] Most ezt a típusút használom, de volt már tescos is, az is nagyon jó. Ez megakadályozza hogy a sós víz és a nap kárt tegyen a hajadban.
2009. aug. 14. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!