Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Már nagyon ráuntam a szőke...

Már nagyon ráuntam a szőke melíros hajamra. Próbáljam meg befestetni barnára?

Figyelt kérdés
...már nagyon ráuntam h 5 éve lassan ugyan olyan a hajam,szőke melíros.Már elég rendesen le van nőve a melír,és azon gondolkoztam h befestetem egy szép barnára,ami hasonlít az eredeti hajszínemre.Vagy csak valami színezővel festessem be,hogy megnézem jól áll-e,és az legalább 4-5 mosástól kikopik?Az nem lenne csúnya ha kopna?Vagy a rendes festékkel ledobná a szőkét?
2012. nov. 14. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
hát igazából az a baj...hogy amilyen festéket veszünk nem mindig jó szint ad, nem biztos hogy el tudod találni a hajszíned és akkor folyamatosan festetned kell vagy hagyod hogy lejöjjön...
2012. nov. 14. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj,h nagyon szeretem a hajamat,és nem bírnám megvárni míg lenő...csak egyik ismerősöm is így csinálta,és neki bejött:D
2012. nov. 14. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
fesd be nyugodtan rendes festékkel is. Nekem is bevolt melírozva 1szer, kb fél éve, azóta is dobja le a sötétbarna hajfestéket a melíros rész. Ha túl sokáig nem festem szinte visszaszőkül ahol volt a melír.
2012. nov. 14. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem legyél inkább szőke :) a barna unalmas
2012. nov. 28. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!