1/11 anonim válasza:
Mi azt honnan tudhatnánk? Én 3 perctől már pirosra sülnék, de van akin meg sem látszik... nem vagyunk egyformák.
2/11 A kérdező kommentje:
ja igaz erre nem gondoltam, köszi a választ.
2012. nov. 13. 19:40
3/11 anonim válasza:
elsö alkalommal semennyire, föleg ha jó minőségű szoliba mész. A coffe love szolik nagyon jók.
4/11 A kérdező kommentje:
értem, köszi, azért megyek h barnuljak meg leszáradjanak a pattanások
2012. nov. 13. 19:50
5/11 anonim válasza:
Pattanásokra tudtommal kifejezetten rossz hatással van.
Nekem a 6 perc szokott jó lenni, még nem égek meg, de látszik.. borzasztóan fehér bőrrel :P
6/11 A kérdező kommentje:
az igen..6 perc és nem égsz meg? amúgy kozmetikus mondta, hogy jót tesz neki mert leszárítja
2012. nov. 13. 20:47
7/11 anonim válasza:
egyén és szoli függő,
én pl tavaly 2 hetente mentem 8 percre, olyan durván megfogott, h nem is akartam gyakrabban, havorom ugyanabba a szoliba járt heti 2x 10-12 percre, és őt fele anynira se fogta meg mint engem:D pedig kb egy színről indultunk, 100%-ig fehér etnikumú vagyok, csak én könnyen barnulok.
viszont 3 perc elég kevés, vagy ha nem akarod terhelni a bőröd akkor menj 2-3 naponta, de akk se 3 percre, 5 perc sztem még bőven belefér
8/11 anonim válasza:
hm most látom, h mára 6 percet is soalljátok:D hát én ismrek olyat aki 2-3 naponta jár 15 percre (persze ez már sztem se egészséges)
9/11 anonim válasza:
Valamennyit szárit a pattanásokon viszont az okát nem szünteti meg. Fontos a megfelelő termékek használata és szedjél cinekt az sokat segít rajta.
10/11 anonim válasza:
A 6 perc elég kezdésnek az EU szabványos fénycsővel rendelkező szolikban. Nem szabad elfelejteni,hogy a türelem a legfontosabb és a fokozatosság. Heti 2x 6 perc elég,hogy tartós barnaság alakuljon ki.Az Eu csöves szolikban ez a jó.Sokan lehurrogják,de tény,hogy kevesebb sugárzást kapsz, de az később jobban beépül a bőrbe és tartósabban megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!