Tudnátok ehhez hasonló frizurákat linkelni?
Évek óta keresek neten ilyen típusú frizurákat, hogy el tudjam vinni a fodrászhoz kinyomtatva a képet, de komolyan mondom, hogy eddig ezt az egy képet találtam. Tényleg nem találok mást, nem csak lusta vagyok keresni.
Szóval ha vmi hasonlót esetleg tudtok küldeni, nagyon hálás leszek! :)
A lényeg, hogy ilyen elől lépcsőzeteset/tépettet szeretnék, de eddig egyik fodrásznak sem sikerült megértenie kép nélkül, hogy pontosan mit szeretnék. Az egyiknek meg elvittem ezt a képet, erre azt mondta, hogy "ez totál be van lőve, ha magadnak szárítod, úgysem fog így kinézni".
Az én hajam mindig ilyen. Még csak nem is szárítom, és így áll, mondjuk kicsit hullámos alapból.
Nekem ilyen szalonban vágják mindig:
Az Árpád útra járok. Annyit szoktam mondani, hogy jó tépett legyen, fokozatosan.
Köszi, de nem pesti vagyok!
És az enyém is hullámos alapból, szinte ugyanilyen, mint a képen (a fazont leszámítva), ezért nem értem, hogy miért nem képes egyik fodrász sem ilyenre vágni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!