Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek leminősít egy...

H* kérdése:

Szerintetek leminősít egy lányt, az ha festi a haját?

Figyelt kérdés
15 vagyok, és így befestve sokkal jobban is tetszik a hajam. De anyum nem örül neki h, ezt csinálom, és mindig azt mondja h ez lesz az utolsó, de nem hiszem, mert szerintem és mások szerint is jobb. Nem szeretem az eredeti hajszínem,(sötétbarna) mert nagyon uncsi sztem:| Ti mit gondoltok erről?? Mennyire minősít le egy fiatal lányt a festett haj?

2012. nov. 11. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Az minősíti le, ha ápolatlan a haja. Tehát, ha zsíros, de a vége már teljesen el van égve a sok festéstől, vasalástól. De attól, hogy festi vki a haját, még vigyázhat rá, így nem gondolnám, hogy önmagában a festék leminősíti. Az enyém is festett és szebb, mint azoké, akik eredeti színüket viselik, de mondjuk rendszeresen vasalják, formázzák hajukat.
2012. nov. 11. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

leminősíteni nem minősít le, de nem a legokosabb dolog.

Mondjuk jó tudom, még tini vagy keresed az identitásod, és manapság amúgy is menő másnak lenni, mint ami valójába vagy... de attól még ebből messzemenő következtetést nem lehet levonni.

Mondjuk az egy érdekes része a témának, hogy a hajfesték nem csak a hajad károsítja...

2012. nov. 11. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem minden kamasz próbálkozik, keresi a stílusát, te is, a hajfestéssel is. Ettől nem leszel rosszabb, csak hát pénz és macera.
2012. nov. 11. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is annyi voltam az elsőnél (hajfestés), de akkor nem festettem rendszeresen.

Igazából 3 éve festem rendszeresen, többnyire ugyanazzal a színnel. Az eredeti hajszínem olyan semmilyen (szőkésbarna), nem szeretem. Világos szőke vagyok, ez így sokkal jobban tetszik.

Nem érzem, hogy leminősítés lenne...

24N

2012. nov. 11. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem minősít le. Azonban 15 évesen még nem kéne festened... Feltéve, ha azt akarod, hogy 20év múlva is normális, egészséges hajad legyen.
2012. nov. 11. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem minősít le, de amíg nincsenek ősz hajszálaid, addig miért nem használsz csak tartós színezőt? Ha megunod, kikopik a hajadból, illetve amíg csak keresgéled a megfelelő színt, addig sem teszed tönkre annyira a hajadat. Én annak a híve vagyok, hogy majd akkor festetem a hajamat, amikor elkezdek őszülni, addig nem kísérletezek.
2012. nov. 12. 09:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nemtom...nekem így festve jobb, meg majd ha nagyon gagyi lesz akk max majd levágatom v nemtom..én így vok evvel.
2012. nov. 12. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!