Mit hasznaljak az arcomon megmaradt pattanas foltokra?
Figyelt kérdés
diana 35 szedek a böröm miatt.szepen lepucolta az arcom de a pattanas helyek megmaradtak.létezik rá valamilyen halvanyito krem vagy ami eltünteti a foltokat.2009. aug. 13. 13:39
1/3 anonim válasza:
Bocsánat, bocsánat, de nagyon sürgős!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Puszi, Péter
2/3 anonim válasza:
Kozmetikus csinál ilyen esetekben gyümölcssavas hámlasztást, az eltávolítja azt a hámréteget, ahol a foltok megmaradtak és halványítja is a foltokat. ha teheted, most ne napoztasd a foltos bőrfelületet, mert még csúnyábbak lehetnek a foltok. ha napozol, boríts kendőt az arcodra vagy vegyél fel egy széles kalapot esetleg kipróbálhatod, hogy valamilyen hámosító kenőccsel kenegeted a foltokat (pl Neogranormon) ami serkenti a szaruréteg gyorsabb leválását és a friss bőr már nem lesz annyira foltos. el fognak múlni a foltok (nekem is ilylen volt a karomon, amikor késznyeresen nyomkodtam) de kell hozzá egy kis idő, kb 3-6 hónap.
3/3 anonim válasza:
bocsánat hogy itt kérdezek ---de te mióta szedted hogy használ a pattikra? mert nekem 2 hónapja nyoma sincs hogy mulnának:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!