Valakinek már eltüntette a narancsbőrét a Frezyderm tripleffect krém?
Mit sportolsz mellette és mennyit? Vizet iszol eleget? Ezek nélkül semmilyen krémnek nem lesz hatása.
Nekem az Eveline krémek jobban beváltak egyébként. És jóval olcsóbb is.
Mit sportolsz, mit eszel? :) Miért szeretnéd, hogy csípjen a krém? Ezt nem értem, hiszen én úgy tudom, hogy nincs benne paprika. Szerintem elég kellemetlen lenne, ha csípne.
Amúgy kérdésedre válaszolva, nekem használt. 2 tubussal vettem, meg használtam hozzá bőrápoló olajat, hogy sokáig bírja, ne használjam el 1 hónap alatt. Elég sok narancsbőröm volt a combom hátulján és a fenekemen, olyan krátereim voltak, hogy emberek között már vállalhatatlan volt. Használtam garniert is, ami használatkor "feszesítette" a bőrömet, de utána természetesen semmi eredménye nem volt. A tripleffectet amúgy mozgással és diétával kiegészítve használtam, így elég látványos volt az eredmény. Már alig van narancsbőröm, ami megmaradt, atrra tavasszal megint "rágyúrok". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!