Ezek segítenek bánfi hajszesz és revalid egyszerre? Vagy külön külön próbáljam?
1. Őszi hajhullás van, akkor is hullani fog a hajad, ha bármi mást kensz rá.
2. Minden olaj elég erősen húzza a hajhagymákat, így a ricinus is mintegy szelektálja a gyenge hajszálakat, amelyek amúgy is kihullnának a közeljövőben (egy héten belül). Viszont segít, hogy hamar visszanőjön, és az új hajszálaid szépek és erősek lesznek és tényleg nagyon hamar.
3. Revalidtól biztos, hogy nem fog hullani a hajad :) Ha még mindig hullik, akkor még egyszer mondom, az őszi hajhullás, amire nincs csodaszer, elmúlik magától. A Revalidban viszont olyan vitaminok vannak, melyek szintén segíthetik, hogy jobban nőjön és egészségesebben. Mondjuk ez is nagyon függő dolog. Ha pl vitamin hiányos vagy, akkor valószínűleg látszani fog, hogy szedsz valami készítményt, de ha alapból sok zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket fogyasztasz, akkor teljesen felesleges ennyi pénzért megvenni a Revalidot. Mellesleg sokan panaszkodtak rá, hogy nem csak a hajuk nőtt meg tőle...
4. Bánfi. Erről mit mondjak? Ettől sem fog jobban hullani a hajad, bár én próbáltam korábban és az én hajam tönkre tette. Próbálkozhatsz vele így télen, mert ilyenkor érdemes visszanöveszteni, amit ősszel elhagytál, de csodát sztem ettől se várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!