Szoktam néha videókat nézni különböző frizurákról, és azt veszem észre, hogy bár vasalják és eléggé nyúzzák a hajukat, mégis olyan selymes és lágy! például neki.
én nem egy ideje már próbálom minél természetesebb dolgokkal ápolni a hajam, de ez olyan szép... :( mintha nem is haj lenne. Egyébként egészséges a hajam, azzal nincs gond. Nem is festetem. De mióta nem fésülöm vizesen (mert az is töri), azóta kicsit önálló életet él. Nincs gond amúgy a fésülhetőségével utána, mert balzsamot használok (abból is a kímélőbb fajtát), csak hát.. úgy örülnék, ha lenne valami természetes módszer, hajöblítő, vagy valami, amitől ilyen állagú lenne! köszi minden tippet :) - egyébként 5 hónapja hajnövesztésbe fogtam.
ricinusolaj vagy kallos termékek,vaaagy kókuszolaj
2012. nov. 7. 17:40
2/8 anonim válasza:
Az a legjobb, ha mindennap vizes hajjal fekszel le, nem is kell feltétlenül vizesen kikefélni, majd ha megszárad. Ha teszel a fejed alá törülközőt, és kicseréled, ha elázott, hajadat szépen kiteríted simán ki lehet bírni, hozzá lehet szokni egy meleg szobában. Barátnőm is kipróbálta ezt a módszert, és nagyon meg volt vele elégedve, de nem bír többet így aludni...
2012. nov. 7. 17:48
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) vizes hajjal? mondjuk azt hiszem ezt inkább nyáron lehetne eljátszani, nincs valami meleg a lakásban :D nameg eddig azt sem tudtam, hogy a kókuszolajat rendesen egész hajas pakolásként is használják, de rákerestem és lám, tényleg :) a ricinustól hullik kicsit a hajam :/ a Kallos is jól hangzik még, de vajon szulfátmentesek ezek a termékek? :) meg kell majd néznem
2012. nov. 7. 17:55
4/8 anonim válasza:
megnézem a kallost ha vársz egy percet
2012. nov. 7. 17:59
5/8 anonim válasza:
nekem most tejproteines van itthon és ilyen szulfát van benne : PEG-5 cocomonium methosulfate,most,hogy csak ebbe van benne és a többiben nincs azt nem tudom,de miért baj ha van benne?
2012. nov. 7. 18:03
6/8 anonim válasza:
egyébként miután megszáradt a hajad és kifésülöd akkor kösd fel a fejed tetejére egy gyengébb gumival és így este nem lapul le a hajad és törni sem fog,hogy fel van kötve,mert gyenge és nem hagy nyomot a hajadon
2012. nov. 7. 18:06
7/8 A kérdező kommentje:
köszi! egyébként emiatt preferálom a szulfátmentes samponokat :/ meg hát a fodrászom is ezt ajánlotta :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!