Göndör a hajam és hajmosás után tök jó göndör de mikor egy két nap után kifésülöm akkor olyan semmijen és töl szar. Nem tudtok tanácsot adni h mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 19:54
1/6 anonim válasza:
A göndör hajat nem kell kifésülni, csak hajmosás után. Én be szoktam szárítani, amikor már csúnya (ha huzamosabb ideig göndören van hagyva, de általában kivasalom).
2/6 anonim válasza:
ne fésüld monden nap, csak akkor, ajikor kimosod. Hidd el, sokkal jobb lesz.
3/6 anonim válasza:
ne fésüld, mert szanaszét fog állni. Hajmosás után vizesen megfésülöd, rá hab vagy valami formázó és megszárítód, jó ha van olyan hajszárítód, amiből pöckök állnak ki, az való göndör hajra. Következő hajmosásig csak a kezeddel rendezgesd, ne fésüld.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is max csak a tövét fésüld, ha nagyon hülyén áll, bár én azt is legtöbbször kézzel el szoktam rendezni. Hajtógáz nélküli formázó habot használhatsz még rá, attól szebb esésűek lesznek a fürtjeid.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)))
2012. nov. 6. 17:30
6/6 anonim válasza:
csatlakozom, göndör hajat tilos szárazon kifésülni, mert olyan lesz, mint a söprű. és használj rá göndör hajra való habot, vagy sprayt. vagy vizezd be két hajmosás közt is. mert a göndörsége az a nedvessége, csak ugye, megszárad:)
meg lehúzza a súlya az enyémet legalábbis, ezért kinyúlnak a hullámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!