Hogy magyarázzam el a fodrászomnak hogy igy csinálja meg a hajamat? és ezek a tincsek sima hajon is látszanának? (nekem is ugyan ilyen göndör a hajam, de szoktam simitani)
2009. aug. 12. 14:38
1/7 A kérdező kommentje:
itt a vörös tincsek a lényeg:)
2009. aug. 12. 14:39
2/7 anonim válasza:
vigyélképet:)
és am persze h látszanak
3/7 anonim válasza:
az a legegyszerűbb ha kinyomtatod a képet és elviszed.Én is vittem képet h milyen fazonú hajat akarok:D
4/7 anonim válasza:
Vigyél magaddal képet. Elmagyarázni elég nehéz lenne, de ha látja, akkor tudni fogja mit csináljon.
5/7 anonim válasza:
Én asszem h ez melír alulról!!!Vagyis hát aze egyik bnőmnek is volt ilyen csak szőke és vékonyabb tincsek!Ő úgy magyarázta el h melírt szeretlne lentről, vagy alulról!És mondd meg azt is h vastagabb tincset szeretnél!
6/7 anonim válasza:
küld fel telefonra a képet, nem kell kinyomtatással játszadozni...de mindenképpen mutasd meg neki,h milyet is akarsz mert ha nem viszel képet és már megcsinálta és nem olyan lett amilyet szerettél volna, bánhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!