Szőke hajfesték befogja a sötétebb hajat?
Figyelt kérdés
Barna hajam van.Annyira nem sötét.Középbarna sztem.Na a sima szőke hajfesték befogja szőkére leszívatás nélkül ?? Nem akarom leszívatni mert drága,kockázatos stb.Egyik haverom azt mondta befogja anélkül is a szőke festék a barna hajat,csak nem tudom igaza van-e ?2012. nov. 5. 18:45
1/8 Csivibaba válasza:
Igaza van. Szép csibesárga lesz tőle... :-)
Komolyan!
2/8 anonim válasza:
A szőke festékek világosítják a hajat, általában rá is van írva hogy hány árnyalat világosításra képes...
Pl én sötét barnára festettem ilyen fehéres szőkével, az eredmény vöröses szőke lett. 2 hét múlva újrafestve már világosabb, aranyszőke lett. De mivel ebben is erős oxi meg minden van én nem mondanám hogy kíméletesebb mint a leszívatás.
3/8 anonim válasza:
nem fogja be. ez olyan mintha barna papirra akarnál irni sárga ceruzával, vagyis nem látszik. Mindneképp le kell szivatni, ha fodrász csinálja nem roncsolja.
4/8 anonim válasza:
Rá van írva, hány árnyalatot világosít. Van direkt olyan festék ami asszem 6-8 árnyalatot világosít, tehát akkor a barnából lehet szőke, de nem szép szőke, hanem sárgás szőke, úgyhogy még nem árt egyszer befesteni, hogy szebb legyen. Én is így csináltam.
5/8 anonim válasza:
Mindenképp le kell szívatni, mert anélkül valószínű, hogy valami max. csak valami narancsos színe lesz, ha befogja egyáltalán.
6/8 anonim válasza:
először szőkítő porral kell kiszőkíteni, ha úgy nem tezsik, tehetsz rá más árnyalatot.
7/8 anonim válasza:
Nem fogja be. Még fodrász sem tudja feltétlenül szőkítéssel sem azonnal szőkére befesteni. Lépésről lépésre kell szívatni és festeni fokozatosan világosabbra, hogy el lehessen kerülni a sárga színeket és a haj roncsolódását.
8/8 anonim válasza:
Nekem eredetileg barna hajam. Fekete voltam, kiszőkítettem és székére festettem. De ugye úgy egy hónap után kezdett meglátszani a lenövés. Studíroztam rajta, mi legyen, de aztán simán megint befestettem szőkére és a barna lenövésemet tökéletesen befedte. Szóval a természetes, közép-barna hajat úgy vélem, ja, végülis befesti a szőke festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!