Mit mondjak a fodrásznak ha olyan, , emós, , típusú hajat szeretnék?
Figyelt kérdés
Csak nem mondhatom hogy : Szia csilla olyan jó emósra ok?
Lehet hogy azt se tudja mi az >__<
2012. nov. 5. 11:37
1/7 anonim válasza:
Szia Csilla, körülbelül ilyenre szeretném, itt kicsit hosszabbal *képre mutat*.
Na így.
3/7 anonim válasza:
Vigyél képet, a legtöbb fodrász még az alapján is elrontja, kép nélkül meg aztán tuti...
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ő azt mondja hogy azt számít nekem tetszik-e nem lesz semmi festés természstes
2012. nov. 5. 12:00
5/7 anonim válasza:
Azt, hogy :
"Úgy szeretnék kinézni, mint az a sok stílustalan suttyó középiskolás az utcán, akiknek nincs egyénisége és ezért birka mód követik ezt a hülye divatot tudod. Na megvan? Oké köszi!"
6/7 anonim válasza:
Szerintem is vigyél képet, úgy sokkal könnyebb. Lehetőleg olyat, ami teljesen olyan amilyet szeretnél. Habár én megjártam vele, de a fodrász volt a pancser, szóval ha a tiéd jó, nincs mitől félni.
7/7 anonim válasza:
Kérd a fodrászt hogy vágja jó tépetre,és legyen lépcsőzetes...az emosok többségének ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!