Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy 16éves lány vagyok....

Egy 16éves lány vagyok. Mostanában elkezdett nagyon hullani a hajam, ha fésülöm akkor kijön egy maréknyi is. Mondjuk mostanában kicsit idegeskedek. Lehet ettől? Vagy mitől van ez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges az idegesség miatt.De ezer oka is lehet még.Szerintem keresd fel a háziorvosodat,ő majd elküld mindenféle vizsgálatokra.
2009. aug. 12. 12:23
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat
2009. aug. 12. 12:28
 3/7 anonim válasza:

szijaaa^^

én 15 vagyok, és nekemis nagyon nagyon hullik a hajam:S:S

ez már kb ugy 3-4 honapja tart..és minden fésülésnél, hajmosásnál két maroknyi hajat dobok ki...a hajam ugyanolyan erős, és szép mint fél éve..egyáltalán nem látszik rajta, de engem nagyon zavar/t...már 3hónapja mondom anyának hogy mennyünk orvoshoz vele vagy valami, de csak mostanára jutottunk el az orvoshoz(ő elfoglalt blabla-.-) ...anya azt mondta hogy valószinű, hogy serdülökor meg ilyenek, mamám szerint a hajvasalás..(kétéve intenziven vasalom a hajam, de a legmárkásabb hajvasalóval és a legdrágábbal plusz használok egy csomo védöt), voltam vérvételen az nem mutatott ki semmi bajt, minden rendben...

A LÉNYEG: junius elején, mikor a schwarzkopf kidobta a piacra azt az uj GLISS-KUR göndör hajra valo samponját és balzsamját, rögtön vetettem sampont balzsammal..másfél honap alatt használtam el heti két hajmosás mellett...mikor elfogyott vetettem megint, mert az tény és való, hogy nagyon nagyon jo volt a hajamnak, a hajam sima volt és puha...imádtam...

ám, amig nemvolt Shaumát használtam egy hajmosás alkalmával..a hajmosáskor EGY SZÁL HAJAM nem hulott ki, és a következő hajmosásig se max 10-20 szál, a megszokott 200 helyett:S:S

hu jo sokat irtam bocsii, de gondoltam leirom a történetet, és ajánlom, hogy probálj meg sampont vagy más hajápoló szert váltani..:)

15/L

2009. aug. 12. 15:02
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszodat:))
2009. aug. 12. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Fested a hajadat? Mert ha igen akkor attól is lehet.

Ha szőkével akkor még valószínűbb h attól.

Ha pedig nem festeted és hullik akkor nemtudom menj el orvoshoz :S

2009. aug. 12. 18:13
 6/7 A kérdező kommentje:
igen festem de nem az egészet de nem szőkével
2009. aug. 12. 20:16
 7/7 A kérdező kommentje:
*és
2009. aug. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!