Nektek segített pattanásos bőrre?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitok a Garnier Pure pattanásos bőrre való mélytisztító gélről, pórusösszehúzó tonikról, és krémről? Segített?2012. nov. 4. 13:51
1/6 anonim válasza:
Próbáltam, többet árt mint használ. A mélytisztító még több pattanást okozott, a pórusösszehúzó ráncosra szárította a bőrömet, a pórusokkal semmit nem csinált. Natúrkozmetikumokkal többet el lehet érni. Pl. fekete szappan, teafa olaj, stb.
2/6 anonim válasza:
bőrgyógyász írt fel rá tonik félét és krémet, gyönyörű lett
3/6 anonim válasza:
nekem segített,bár nem extrém módon pattanásos a bőröm,csak néhány helyen kijött mindig. Mióta használom a lemosóját,a radírját és a tonikját, nem zsírosodik a bőröm és csak havi előtt jön elő 1-2 patti,sima is a bőröm. Utána tényleg kell hidratáló krém mert szárít. Én evelin pure control hidratáló krémet vettem hozzá pluszban.
4/6 anonim válasza:
Egyéni véleményem: az összes drogériás kacatot lehúzhatnám a wcn...
5/6 anonim válasza:
Egy hétig nagyon jó, amikor megörülsz, aztán használod tovább és 3 hét múlva rájössz, hogy semmit nem ér és benne van 5ezer forintod. Ha már ennyit kell rákölteni, akkor inkább veszek frezyderm aging termékeket, azokban még nem csalódtam.
6/6 anonim válasza:
Pattanásokra használd a dalacin 10 nevű emulziót és oldószert. Csak receptre lehet megvenni a patikában. Irasd fel a háziorvossal! Használ! kb 800 Ft. És használj olaj mentes krémet, ugynevezett vízbázisú. Ez nem tömíti el a pórusokat. pl a nivea Young, vagy Control Shine (1500Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!