Lassan 10 éve hogy anime fan vagyok, és mindig átlagos hajam volt, szimpla barna, vállig érő...De szeretnék már kicsit kitűnni a tömegből, olyan frizurát szeretnék, amire ha valaki ránéz, akkor tudja hogy én vidám, élettel teli vagyok de főleg azt szeretném ha tudnák hogy odavagyok a mangákért, animékért! ^^ Animefanok válaszát várom legfőképp, szerintetek milyen hajjal tűnhetnék ki a tömegből? :P Linkeket is várok ha lehet! ^^ 16/L
Találj ki valami nagyon idióta hajviseletet, és erőltesd minden nap. xD
Szerintem ne pont a haj vonalon akarj animés lenni, kitűnni ma már kék meg tarka hajjal se menne, inkább max. idiótát tudsz csinálni magadból. :D
Szerezz valami csatot, és tedd a hajadba, kész. Aki nem néz animéket, azok úgyse jönnek rá soha, hogy mit akarsz. :D
2012. nov. 4. 15:23
5/9 anonim válasza:
Nekem ilyen hajam volt: [link] mint a 2. srácnak, csak sima fekete hajjal. Mondjuk az már 5 éve volt, akkor nem számított olyan extrémnek, sokan mászkáltak tépett hajjal. Kicsit oshare kei stílusban öltözködtem, volt, hogy totál feketében, máskor színesben, cuki, kicsit decorás cuccokkal.
2012. nov. 4. 15:36
6/9 A kérdező kommentje:
VaniliaHime köszönöm ez nagyon tetszik tökjó!! :D és a 2.válaszolónak is köszönöm! :)
2012. nov. 4. 15:49
7/9 anonim válasza:
Most komlyan ez miért olyan fontos? Miért kéne mindenkinek tudnia? Ha rózsaszínre is fested a hajad nem nimefannak fognak néznihanem hülyének... Ne a külsődben akarja animefan lenni.
2012. nov. 5. 14:22
8/9 anonim válasza:
Szerintem valami könnyen kezelhető, laza, szolid frizurát válassz! Ha túl karakteres, erős színű hajad van, esetleg valami vad fazonnal, pár napig élvezed, hogy "hű én vagyok a vagány animefan csaj blablabla'" aztán ha megunod, nem tudod nagyon variálni. A kevesebb néha több! Ha az animére vagy a japán style-ra akarsz utalni, vágass magadnak frufrut, ez általában mindenkinek jól áll és az animekarakterek 99%-ának van! Ha elég hosszú a hajad, nagyon édes kis copfokat, kontyokat tudsz varázsolni, és kiengedve is jól néz ki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!