Tapasztalatok ricinus olajos hajpakolással kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Hülyeség vagy használ?Hogyan alkalmazzuk?2012. nov. 2. 19:15
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség. Én több, mint fél évig használtam. Most megint elkezdtem és ahogy kimostam egyből jobb lett a hajam állapota(selymesebb stb..). A hajam is gyorsabban nőtt tőle, de nem mindenkinél van ez így. Van aki használja de nem nagyon ér semmit, de nekem bevált. Itt egy link, hogyan használd:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a linket!:-D
Tényleg nem semmi,ki is próbálom!
2012. nov. 2. 19:53
3/4 anonim válasza:
Hú már nagyon sokszor leírtam, de megmondom őszintén ,nem bánom, hogy ismételnem kell, annyira elégedett vagyok :) 5 éve vagyok lelkes használója a ricinusolajnak, kúraszerűen alkalmazom. Most úgy csinálom, hogy veszek egy adag olajat, ennek egyharmada kerül a pakolásba, ehhez adok kb ugyanennyi kókuszolajat (ez nagyon nagyon táplálja, hidratálja a hajat) és hígítom vmi másik olajjal. Általában olívával, de múltkor vettem véletlenül szőlőmagolajat, amit nem tudok mire használni, így most azzal hígítom :) persze ez nem kötelező. De sztem érdemes legalább kis olívát hozzá adni, de mehet bele tojássárgája is, olvastam vki mézet tesz bele stb. Aztán a pakolást előbb a hajtövekre kenem (ahogy Nóri is csinálja a videóban), majd a hajvégekre a maradékot. Rá zuhanysapka és egy törülköző. Kb 3 órát hagyom rajta, sztem ennyi idő alatt bőven megszívja magát. Aztán 2x samponozom, balzsamot ilyenkor egyáltalán nem használok. Iszonyatosan puha és fényes utána a hajam, egy hónap használat után meg már látni, hogy mennyi babahaj van, illetőleg gyorsabban is nő :) semmire le nem váltanám, engem nagyon meggyőzött.
4/4 anonim válasza:
én használtam régebben kb 4 alkalommal úgy hogy bekentem rá zuhanysapka és 3 órát, de nekem rettentően zsírosodik tőle és nem is valami egyszerű kimosni.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!