Milyen hajhabot használtok hajdúsításhoz?
Én eddig ilyet használtam, de már sehol sem árulják...:(
Pedig nekem ez nagyon jó volt, próbáltam még Fructis-osat is, de az nekem nem vált be.
Nektek mi vált be?
Nekem akkor tűnik a legdúsabbnak a hajam, ha nem használok semmit.
A hajhab igaz rendezettebbé, fényesebbé teszi a hajat, viszont inkább lelapítja. Legalábbis nekem személy szerint igen. Lehet, hogy egyéntől függ. :)
Egyébként akkor is dúsabbnak fog tűnni a hajad, ha úgy szárítod, hogy közben teljesen előrehajolsz (kb comb mélységéig), így ha kiegyenesedsz, a hajszálaid szépen lazán oldalra fognak állni és nem lefelé fognak konyulni, (mivel nem a fejedhez lapulva szárítod).
Vagy pedig szárítás után szintén előrehajolt állapotban fújsz rá egy kis hajlakkot. (nem közelről, mert páncél lesz belőle) :)
Elnézést a mellébeszélésért, remélem azért ezzel is tudtam segíteni.
Köszönöm a tanácsaidat Kedves mádodik, amúgy ezeket a trükköket én is ismerem és alkalmazom is. :) De nekem ez csak úgy ér valamit, ha használok mellé hajhabot is... Csak sajnos a kék színű Sunsilk hajhab, ami nekem eddig bevált, már sehol sem kapható...:(
A Got to be-s hajhabot, amit az első ajánlott, ki fogom próbálni, csak még nem fogyott el a Fructis-osom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!