Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy ne roncsol...

Mit csináljak, hogy ne roncsoljam a hajam és szép legyen?

Figyelt kérdés
Göndör hajam van, és mindig kivasalom vagy habot teszek rá de nagyon töredezik.. de hab nélkül nagyon hülyén áll szerintem. nekem sosem tetszett, úgy nézek ki vele mint egy oroszlán. de ha megcsinálom habbal meg mindennel akkor másnapra elalszom és csúnya lesz.. és mindennap habozni meg nem jó mert roncsolja nagyon a hajam. mit csináljak hogy szép legyen meg ne roncsoljam annyira?
2012. nov. 2. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki ha göndör hajam lenne, és nem vasalnám ki de te tudod, elvileg van olyan hajvasaló, ami nem roncsolja annyira meg lehet venni spray-t a hajra.
2012. nov. 2. 12:31
 2/2 A kérdező kommentje:

már vettünk mindenvéle haj ápolót, olajat hajvégápolót stb..

de ugye az egy dolog de minden roncsolja a hajam..

ha normálisan állna nem piszkálnám állandóan

2012. nov. 2. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!