Gyógynövényes sampont tudtok esetleg ajánlani?
Figyelt kérdés
Annyi kikötésem van, hogy ne legyen benne szilikon (sok gyógynövényesbe is raknak már...), mert nagyon zsíros lesz tőle a hajam. Mondjuk alapból is könnyen, 2-3 nap alatt zsírosodik, de az ellen már semmit nem tudok tenni, mindent kipróbáltam. Olyan sampont szeretnék, ami nem szárítja a hajvégeim, viszont jól tisztít és esetleg vitalizálja a hajat. Milyen gyógynövényes sampont tudtok ajánlani? Nézegettem a választékot, de mind olyan, hogy mondjuk zsíros hajra, vagy korpás hajra. Nem nagyon tudtam választani.2012. nov. 1. 20:16
1/3 anonim válasza:
Schauma 7 Gyógynövény Sampon-t érdemes kipróbálni, szerintem a Schauma egész jó minőségű samponokat+balzsamokat gyárt és nem drága.
2/3 anonim válasza:
Schauma gyógynövényes nekem is nagyon jól teljesít, ahogy olvasom az összetevőket nem látok szilikont.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat (mindenkinek ment a zöld természetesen). Mindkét sampont megnézem akkor, hogy van e benne szilikon. SLS nem zavar, heti egyszer mosnám vele a hajam (a többire van samponszappanom, ami nagyon bevált), csak tényleg az a szilikon, amit nagyon nem szeretek :S iszonyat lelapul tőle a hajam, és már 2. napra tiszta zsír. Egyébként azért a 3 napot (sőt samponszappannal 4-5-öt) mindig kibír.
2012. nov. 1. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!