Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tetoválás kezelése?

Tetoválás kezelése?

Figyelt kérdés
ma csináltattam tetoválást, és azt mondták h nem szabad fürdésnél sokáig áztatni a mert kiázik, viszont éjszakára még fóliáznom kell, amit nem rég csináltam meg de már most sokat nedvedzett és látom h a fólia és a tetkó között áll a "víz".. ettől nem ázik ki?

2012. okt. 31. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:

csak zuhanyozhatsz egy hónapig, igen, pontosan azért mert nem szabad áztatni.

az, hogy saját magából "ereszt" az természetes az első napokban.

én úgy csináltam, hogy lemostam óvatosan letöröltem mindig nedves törlőkendővel, utána vékonyan bekentem és befóliáztam.

zuhanyzáskor érte víz, rövid ideig.

alváshoz, vagy ha mentem valahova akkor is mindig befóliáztam, itthon hagytam levegőzni 15percig, mert nekem azt is tanácsolták.

2012. okt. 31. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:
rendben, akkor éjszakára mindenféleképpen rajta hagyom a fóliát, és holnap levegőztetem:)
2012. okt. 31. 22:33
 3/7 SzilKa ***** válasza:
100%

cserélheted gyakran a fóliát, ha úgy érzed, hogy nagyon befülledt alatta a tetkó és a bepanthent is csak nagyon-nagyon vékonyan kend!

Az első válaszoló tökéletesen kezelte a tetkóját.

egy tetováló

2012. okt. 31. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
én is nem rég csináltattam, nekem azt mondta a csávó, hogy felesleges ilyenkor fóliázni, mert pont jó időben mentem. se hideg, se meleg, uv sugárzás sincs. minden este letörölgettem langyos vízzel, majd felitattam, és vékonyan bekentem bepanthennel. sampon/tusfürdő nem érhette, így óvatosan zuhanyoztam. ez kb 3 hete volt, és már teljesen jól van :)
2012. okt. 31. 23:54
 5/7 A kérdező kommentje:
eléggé be van dagadva a kezem, meg fáj de nem piros körülötte szóval begyulladva biztos nincs. a fóliát reggel levettem róla azóta nem raktam rá csak kenegetem bephantennel. kb mennyi idő alatt műlik el a fájdalom és kezd varasodni?
2012. nov. 1. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:

3-4 nap után egyszer csak azt veszed észre, hogy kis darabkák válnak e a tetkóról. meg egy idő után pici viszketni is fog. sem nem szabad vakarni, sem nem szabad leszedegetni a darabkákat. meg kell várni, míg saját maguktól esnek le.

én ilyenkor már nem bapentennel/neugranormonnal kentem, hanem egy zsírosabb krémmel, ugyan úgy vékonyan.

a varasodás egy héten belül elkezdődik.

2012. nov. 1. 11:03
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod:)
2012. nov. 1. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!