Hogyan használjam a hajcsavarókat?
Figyelt kérdés
Vettem egy szettett, kb 12 4,5 cm átmérőjű hajcsavarót tartalmaz , ez a ragadós vagy tapadós fajta nem is tudom, de műanyag. 3 alkalommal próbáltam ki egyszer el aludtam benne és vizes is volt egyébként a hajam de semmi nem történt, a hajam egyenes maradt, egy minimális göndör hullámra azért vágytam volna. Mit tudnék tenni?2012. okt. 30. 12:20
1/3 anonim válasza:
szerintem nem kell, hogy vízes legyen a hajad, úgy nem tud megszáradni.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Ha jóra gondolok a neve tépőzáras vagy öntapadós hajcsavaró.
Használata: Kezd el szárítani a hajad, ha lehet körkefével, hogy szép sima legyen. Majd amikor már majdnem száraz, tekerd fel a csavarókra és hagyd teljesen megszáradni, majd kihűlni. Végül fújd át a hajad hajlakkal!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2013. jan. 30. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!