Hogyan fedjem el a tetoválásaimat?
Két (nem túl nagy) tetoválásom van a lábamon, amit a munkahelyemen nem néznének jó szemmel.Szeptemberben kezdek, és pár hétig még jó idő várható, tehát addig ha lehet, nem szeretnék hosszúnadrágban/harisnyában megsülni.Gondoltam arra, hogy veszek valami erősebb alapozót, amilyet a színpadi sminkeknél is használnak..ti ismertek ilyet? Melyik fed jól?
Aki azt mondja, hogy előtte kellett volna gondolkoznom vagy hogy szedessem le, az inkább ne válaszoljon.Köszönöm.
Vegyél testfestéket, amit a gyermek arcfestéshez használunk.
www.ecsetbolt. oTT LESZ TESTSZÍN
A Mintaíró
ha lábfejeden van, válassz olyan cipőt ami takarja.
ha fennebb,akkor tényleg jó megoldás sztem a testfesték, sztem vékonyan lefested, rá az alapozó (és elsatírozva környékén),hogy ne tűnjön fel a lábadon a dolog (nyáron kivillantva azért feltűnő lehet magában a festék)
Az a nagyon erős alapozó lehet jó lesz de a bőrnek nem biztos hogy jót tesz,de mivel már csak pár hét van a nyárból ezért jó lesz.De nem biztos hogy jól fog mutatni.
De különben is nem azért vettek fel hogy egész nap nézegessenek ha nem hogy dolgozz.
Én a helyedbe nem foglalkoznék mással ,elvégre azért van a tetoválás hogy az ember megmutassa.
Hát..köszönöm, ezzel egyetértek, csak elég konzervatív emberek vannak ezen a helyen, plusz ez Magyarország, tehát arra még jó 20-30 évet kell várni, hogy emiatt valakit ne nézzenek ki..
Utánanéztem pár dolognak, van egy Dermablend nevű alapozó, és van külön Leg & Body, de sajnos itt nem lehet kapni, és senki nem hajlandó ide szállítani belőle.Szóval kipróbálom a testfestéket, bár nem lesz mókás reggelente ecsettel szaladgálni. : D
Na jó, bevallom: még gimibe járok. : D
Elnézést a hazugságért, nem szokásom, csak azért írtam, hogy a munkahelyen kell eltakarnom, hogy komolyan vegyék a kérdésemet, meg ne kezdje mindenki azzal, hogy 'ilyenkor még nem ezzel kellene törődnöd', stb.
Nyilván nem rúgnának ki miatta, de nem szeretném, ha emiatt rossz véleménnyel lennének rólam a tanárok, mert akkor később, akár érettségin ez kellemetlenségekhez vezethetne.Persze elvben lehet perelni hátrányos megkülönböztetés miatt, de nézzük reálisan a dolgokat, ennek nem lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!