Van valami jó módszer, amivel tartósan ki lehet egyenesíteni a göndör hajat?
Figyelt kérdés
Nem hajvasalásra gondoltam,mert az tönkreteszi.2009. aug. 10. 20:30
1/5 anonim válasza:
A hajvasalás nem teszi tönkre, 3 éve napi szinten vasalom, és tök egészséges a hajam...
Amúgy fodrásznál lehet egyenesítő dauert csináltatni, nem tudom mennyibe kerül, ha szerencséd van akár 4 hónapig is egyenes marad a hajad. De ez nem minden hajhoz jó, van akinek full egyenes lesz tőle, valakinek meg kicsit hullámos, úgyhogy vasalni kell.
2/5 anonim válasza:
igen, amit írt az előző váalszoló, az jó(mármint az egyenesítő dauer), de a hajvasalás tönkreteszi a legtöbb ember haját(és az övét is tönkre fogja, ha nem hagyja abba), atótl mert ő eddig szerencsés volt...
3/5 anonim válasza:
Én is vasalom, de csak ritkán, mert nagyon tönkreteszi a hajat, nagyon törik tőle! Létezik a hajegyenesítő dauer, de nekem már mondták elég sokan, hogy igaz, hogy egyenes lett a hajuk, viszont baromi rondán is mutat! Mintha csak oda lenne ragasztva a fejükre a haj. Én még nem láttam ilyet, de sokan mondták már. A fodrászom szerint viszont roncsolja ez is a hajat. Ha nem nagyon göndör a hajad, akkor próbáld meg egyenesre kiszárítani. Ez nem könnyű, de megtanulható. A hátránya, hogy időigényes és csak a következő hajmosásig tart.
4/5 anonim válasza:
nagy hajcsavarókkal, csavard be. és félig göndör félig egyenes lesz. vagy, kérd meg fodrászod h segítsen hogy megszeresd a hajad:) és egy utolsó megoldás: fogadd el magad amilyen vagy :)
5/5 anonim válasza:
egyenesítő sampon. vagy ha sok/dús hajad van akkor szedesd meg a fodrásszal és akkor ha egy héten egyszer vasalod kitart. nekem is ez volt. a fodrász mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!