Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az arctisztító tonikon olvasha...

Az arctisztító tonikon olvasható: AHA savat tartalmaz, ami fényérzékennyé teheti a bőrt. Miben nyilvánul ez meg, illetve veszélyes-e?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 17:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Van olyan Ilcsi kozmetikum, hogy AHA gyümölcssav és hámlasztó pelling.

Az AHA-s gyümölcssav, olyan sav, ami lehámlasztja a bőr felső szarurtegét és ezáltal, úgy is mondhatjuk megújul a bőr.

Ez nagyon jó különböző arcproblémákra, pattanásos, zsíros, májfoltots arcbőr.

A rendszeres gyümölcsavas kúrával nagyon szépen rendbe lehet temmi bármilyen porblémás arcbőrt, de ha valakinek nincs semmiolyen problémája, akkor is szépen karban lehet tartani vele.

Sőt még a hegeket is elsimiítja, de nyílván ehez idő kell.

Azért írtam, hogy van ilyen Ilcsi terméke, mivel meg mondom őszintén és még nem halodtam és láttam tonikba ilyet.

Milyen márka?

A fényérzékenység annyit jelent az AHA sav-nál, hogy nem céleszerű a nyári hónapokban kúrát csináltatni, vagy rendszeresen használni, mivel már írtam az AHA sav lehámlasztja a bőr felső szarurétegét, úgy is mondhatom, hogy "megégeti" persze jó értelemben, és + még kimegy a napra az illető, a kánikulába, de annak se kell lennie, akor fényérzékenységet okozhat.

Szóval a tonik használatát, nem ajánlom nyáron, de akkor is lehet csak pl. 2 hetente 2x. Minden nap semmiképpen nem.

Amúgy a tavaszi, őszi és téli hónapokban heti 3x is használhatod nyugodtan. Azért nem írom, hogy minden nap, mivel nem tudom, hogy milyen koncentrátumban és mennyiségben található ez a sav a tonikban.

Egyébként a k ez a Ahs gyümölcssavas kezelést is illetve kúrát is csak tavaszzsal, ősszel és a téli hónapokban csinál,egy kozmetikus, de ne feleőtlen kozmetikus.

Az is érdekes, hogy lehet ilyen tonikot kapni, mivel ez eléggé "veszéleyes" anyag, olyan értelemben, hogy ha valaki ezt nem tudja, akkor...tönkre is teheti az arcát, pl, azzal ha nyáron is rendszeresen használja.

Ezt az ilcsi ahas savat tartalmazó terméket nem is lehet megvenni kozmetikusnál,vagyis elvileg nem lehetne.

2009. aug. 11. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!