Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » ALFAPARF ki használja?

ALFAPARF ki használja?

Figyelt kérdés

lassan 1 éve használok alfaparf hajfestéket a 11.00 platina szőkét.

ki az aki még ezzel a hajfestékkel festi a haját? vagy pont ezzel a színűvel?

2012.januárban póthajat rakattam,akkor is szőke voltam de egy világos barna szín rendeltem a hajból,át lett festve a hajam barnára,de amikor lekerült a póthaj és újra szőke akartam lenni a sima hajfestékkel(dobozos,bolti,garnier) nem lettem szép szőke csak csúnya sárgás lett.

a fodrász boltban kértem egy palettát és megtetszett ez a szín,azóta csak ezt használom, 9% és 12%-os oxival. kinek milyen tapasztalata van ezzel a festékkel?

2012. okt. 29. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:

sajnos ez :(

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

pedig imádom a színeit,de ezzel már nem játszok..

2012. okt. 29. 09:18
 2/3 A kérdező kommentje:
nekem is csíp,de mivel imádom a színét meg minden azért ki bírom 1 hónapban 1x,az elején nem csípet sose fokozatosan kezdett el a múltkori festés az borzasztó volt,de akkor frissen volt mosva a haja,mivel én mindennap mosom már vagy 1éve kb,hajfestés előtt nem mosom meg kb 3napig hogy zsíros legyen.
2012. nov. 2. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
figyelj ez nem játék,anyám egészségügyis azt mondta mégegyszer a fejemre kenem felpofoz. Ez allergia nem sima szívás. És ha továbbra is felkened,elzáródhat a légcsöved és ott halsz meg,tényleg nem vicc már rájöttem én is.
2012. nov. 2. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!