Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen színűre szeretném...

Ilyen színűre szeretném befesteni a sötétbarna hajamat. Hogyan, mivel csináljam? ( videó)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=iyqB7MEHauI

Látom hogy a csaj , milyen árnyalatú festéket mutogat, de a hajának az árnyalata teljesen más.. Ha értitek mit magyaráz, leírnátok nekem, kérlek? Továbbá ha ilyen világos barnára szeretném festeni a természetes sötétbarna (szinte fekete) hajamat, le kell szívatnom?

2012. okt. 28. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
loreálá:D bírom ahogy magyaráz:D szerintem neki eredetileg világosabb volt a haja, azért fogta be ilyen jól a festék. Sajnos nekem is nagyon sötét barna az eredeti, épp tegnap festettük át mahagónival, az lett az eredmény, hogy egy mélyebb, picit vöröses barna lett, ezen kívül abszolút 0 változás:D megpróbálhatsz esetleg valamilyen világosító hajfestéket(sokáig reklámozták) de én már nem reménykedek..:D
2012. okt. 28. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha sötétbarna a hajad akkor 2-3 árnyalattal világosabb festéket kell venned mint amilyenre szeretnéd, ha világosbarnára akarod akkor valamiféle szőkével kell festened. Persze nem biztos hogy olyan lesz amilyent akartál. Megoldás az is ha leszívatod és utána fested a megfelelő színű festékkel, de ez nagyon roncsolja a hajat és nagyon kopni is fog a festék.
2012. okt. 28. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a sötétbarnára szőkével ráfest minden lesz az eredmény csak szép világosbarna nem, vagy be se fogja.. mindenképp beszélj inkább a fodrászoddal, majd ő kikeveri a neked megfelelőt.
2012. okt. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!