2/7 anonim válasza:
Saját tapasztalat alapján összekötve.
3/7 anonim válasza:
Ez hülyeség.."mert hozzá ér a bőrödhöz.."
Minden képpen zsírosodni fog,ha sokat piszkálod..
Én ha össze van kötve,vagy felteszem valahogyan,mindig többet piszkálom,mint amikor ki van engedve,ezért nekem úgy hamarabb lesz zsíros..
4/7 anonim válasza:
Nekem kiengedve gyorsabban bezsírosodik, mint összekötve. Mondjuk nekem már a mosás után 2 nappal olyan, mintha rám öntöttek volna egy fazék zsírt... :(
5/7 anonim válasza:
nem a frizurától függ a haj zsírosodása,hanem az anyagcserédtől.Ez mindig változik,ha pl gyengül az immunrendszered, sportolsz, nyár van vagy csak alapból hajlamos vagy a faggyú túltermelésre.
De az tény,hogy összefogva tudsz csalni + 1-2 napot a következő hajmosásig.
6/7 anonim válasza:
nekem kiengedve zsírosodik jobban! :(
7/7 anonim válasza:
Ha valaki még idetévedne: Nekem is kiengedve zsírosodik gyorsabban, mert mindig eltűrőgetem meg piszkálom. Összekötve, befonva nekem tovább bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!