Baj ha annyira csíp egy hajfesték hogy mára tiszta seb az egész fejbőröm és fáj?
Fodrászom alfaparf hajfestéket használ,és imádnivaló színe lesz tőle,gyönyörű szőke semmi sárgulás nélkül,nagyon imádom..de:
Mikor felkeni már akkor csíp és egyre elviselhetetlenebb minden alkalommal,alig várom hogy lemossuk,könnyezik a szemem és úgy érzem szétmarja a fejbőröm. Már 5 éve hozzájárok minden alkalommal ez van bár nem járok sűrűn,de tegnap is voltam,ma már hát lehet érdekesen hangzik de előbb is túrtam a hajam és egy hatalmas gennycsomó volt a fejbőrömön amit úgy kellett most letépnem,és este lefekvéskor is viszketett a fejbőröm.
Viszont fodrászt nem akarok semmiképp váltani,meg ezt úgy keveri ki nekem,most mit csináljak? Decemberbe is vissza kell mennem hozzá,de olyan nehezen gyógyul meg ilyenkor a fejbőröm.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Csak az alfaparf hajfestéktől ilyen amúgy.
Az én fodrászom erős nem bolti,hanem gyárból rendelt festéket használt,mert sötét volt a hajam és szép szőkét akartam..
Engem kicsit csípett csak,pedig tényleg erős volt..Csak a szaga irritált.
Válts másik hajfestékre és használj gyógynövényes sampont,ami ápolja a fejbőröd is..
A fodrászodnak meg mindenképpen szólj,mielőtt a hajaddal együtt "leég a bőr is" a fejedről..
Kedves fodrásztanuló!
Én is festem a hajam, itthon magamnak, már nagyon régóta.
(Nem kell leszúrni, szőkére, egyébként is az vagyok, tehát nagyon nem tudom elrontani.)
Szóval mi ez a fejbőrvédő krém? Még nem is hallottam róla. Hol lehet kapni?
Még soha semmi bajt nem okozott nekem a festék, de a bőrnek nem tesz jót a sok vegyszer, szívesen kipróbálnám.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!