Szemölcs eltüntetése?
sziasztok! A hónaljamon több apró kis szemölcs van de már kb 13 éves korom óta, van ami 'eltűnt', helyette új jött ki. A nyakamon is van egy kicsi, de nem feltűnő. Bőr színű, és nem olyan 'kemények', de kiállnak, szóval ha rohadt erősen kaparnám akkor lekaparnám. Igaz hogy nem annyira feltűnő, mégis zavarnak ezek a kiálló kicsi szemölcsök, ezek miatt nem is borotválom a hónaljam hanem szőrtelenítő krémet használok. Tudnátok segíteni, vmi kencsőt ajánlani vagy ilyesmi? Anyukámnak volt egy nagy szemölcse és még nyáron a kertből vmi növénynek a sárga levével(nem jut eszembe) kenegette és eltűnt neki, csak már nincs az a növény><
hallottam olyat hogy egy vastagabb cérnára annyi csomót kell kötni ahány szemölcsünk van elásni nedves földbe és amikor elrohadt a cérna, a szemölcsök is eltűnnek vki mondta hogy ez hatsásos.. szerintetek ez igaz?
köszönöm a válaszokat:)
16L
Jajj anyám, cérnát elásni.... ááááhhh ez brutális xDDD Szerintem meg járj szemölcseltüntető táncot pontban éjfélkor a lakóhelyed főterén egy nagy tábortűz körül. Én úgy hallottam ez válik be hamarabb.
VAGY talán elmehetnél bőrgyógyászhoz és kapnál megfelelő kezelést.
Én is kenegettem mindennel (fecskefűvel is), de semmi nem vált be. Elmentem bőrgyógyászhoz, ő leszedte az összeset.
Az érzéstelenítő injekció fájt nagyon, égette a kezem, de az kb. 3 perc volt. Utána lekapargatta valami speciális szerkezettel, egy hét múlva vissza kellett mennem ellenőrzésre, de ennyi. Ajánlom ezt a megoldást, jobb és gyorsabb, mint bármi.
ui: persze lehet, hogy neked sikerül otthon leszedni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!