Valami házi hajpakolás?
Figyelt kérdés
Töredezik a hajam vége, pedig most vágattam belőle nem rég... Nem vasalom, nincs festve, próbálok a táplálkozásra is figyeln. Gyorsan zsírosodik, és törik. sos2012. okt. 26. 16:11
1/6 anonim válasza:
Száraz is a hajad?
Egyébként a ricinusolajos pakolás csodákra képes. Nagyon jó száraz, töredező hajra! Igazából önmagában is lehet használni, úgy is nagyon jó, de lehet keverni más olajokkal (pl. olívaolaj, kókuszolaj), vagy tojássárgájával, mézzel.
Hajmosás előtt kell felvinni a száraz hajra, folpackkal körbetekerni és törölközőt tenni a fejedre. Így hagyod 2-3 órán át, majd alaposan kiöblíted a hajadból a pakolást és megmosod samponnal a hajad.
2/6 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. A ricinusolaj, most nagy divat lett, elsősorban hajat növeszteni akarók körében, holott hajvégápolásra is teljesen kiváló. Én kókuszolajjal keverem fele-fele arányban és ezt viszem fel a hajtőre és a hajvégekre. A sok új babahajszál már látszik is (eddig is látszódott, mert én már 5 éve lelkes használója vagyok a ricinusnak), de a hajam vége sosem volt ilyen jó állapotban, mint most. Állandóan tört össze vissza, kijöttem a fodrásztól és egy hét múlva már mehettem volna megint. Pedig én sem vasalom, nem szárítgatom. Csak ilyen és pont. De ezekkel az olajokkal nagyon puha, fényes. Alig tudom megállni, hogy ne fogdossam állandóan :D
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) most jól belelkesedtem, megyek ricinusolajat venni xD
2012. okt. 26. 21:07
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez összetettebb a ricinus olajnál... én egy évben kétszer hair clinic kapszula kúrát tartok, az táplálja megfelelő vitaminokkal a hajat. sokkal dúsabb, egészségesebb, nem hullik már és nem törik. Ez a vitamin táplálja a hajhagymákat is.
5/6 anonim válasza:
Utolsó: a vitamin maximum abban segít, hogy ami nő haj az egészséges és táplált legyen. De a hajvégeken az nem fog segíteni, mivel az halott. Hiába fog szedni vitaminokat, ha nincs a vége ápolva akkor az még fog törni...
6/6 anonim válasza:
sziaaa.
a ricinus olaj valóban jó! én úgy szoktam összekeverni hogy étolaj+ricinusolaj+tojássárga+balzsam.. 2-3 használat után már rá sem ismersz a hajadra:) ezt masszirozhatod a tövedbe is, hiszena rici serkenti a hajnövekedését..
de használhatsz olívát, sőrt is, keverve vagy külön-külön.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!