Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befogná a hajfesték a hajam?

Befogná a hajfesték a hajam?

Figyelt kérdés
Alap hajszínem sötétszőke, de platinaszőkére festettem majd 1x a fodrászom több színből világosbarnát kutyult ami a sok mosástól sötétszőke lett, majd vettem sötétszőke hajfestéket de sötétbarnára fogta be 2x festettem be vele vettem colour b4 hajradírt és ma ki is próbáltam annyi a változás, hogy világosbarna lett a hajam, holnap még 1x rámegyek radírral, hogy még világossab legyen szerintetek ha utána [link] ilyen szöszivel rámennék még jobban kivilágosítaná a világosbarnát vagy rendesen befogná vagy mi?
2012. okt. 26. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a baj a drogériában kapható festékekkel, hogy nem világosítanak olyan intenzíven, mint a professzionális szalonban használtak. Én mindig 2 vagy 3 árnyalattal világosabbat veszek, mert tudom, hogy akkor lesz világosbarna a hajam. Ha előtte sötétbarna volt a hajad akkor a szőkítőpor mellé használj 9 %-os oxit és azzal radírozd le az előző színt.De a hajtőre ne kerüljön.Elsőre biztos nem lesz ennyire világos a színed.De ha nem vagy biztos magadban azt javaslom inkább szánj a fodrászra kicsivel több pénzt és csináltasd meg vele. Utána pedig már magadnak is tudod festeni. Ja és ez nem hajfesték, hanem színező, amit vettél vagy venni akarsz. Ez nem világosít csak esetleg fényt ad a sötétszőke alapodnak. Inkább festéket vegyél.:)
2012. okt. 26. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:
szőkítőpor? a hajradír direkt azért van, hogy ne keljen szőkíteni és ne tegye tönkre a hajat esélytelen h én szőkítőport vegyek már volt szőkítve a hajam olyan szinten roncsolta h a felét le kellet vágni, pedig erős hajszálaim vannak...fodrász kiszivatná és lekéne vágni semmivel sem jobb mintha itthon csinálom...inkább több pénzt belefektetek többször radírozom le minthogy szőkítőporozzak
2012. okt. 26. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a Palette pont arról híres hogy nagyon rossz, vegyél normális festéket. Fodrászkellékesnél kapsz is, világosítástól függően veszel hozzá oxit és jó lesz. A fodrászkellékesben az eladó segít kiválasztani a megfelelőt, ők értenek hozzá.
2012. okt. 26. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
ajjajj!hát én ezt a hajfestéket,vagy micsodát még nem próbáltam,mivel nem tartottam túl megbízhatónak,a fodrászom sem ajánlotta,de mindenesetre vigyázz a sok szőkítéssel,mert én pórul jártam vele!
2012. okt. 26. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!