Önbarnító krém szerintetek ér valamit?! Tapasztaltok esetleg?
17 éves leszek,4 napja voltam először szoláriumban 6 percre. Barnultam picit,de nem szeretném tönkre tenni a bőrömet a szolival...Viszont nagyon szeretnék szép barna lenni. Hallottam erről az önbarnító krémről,és szeretnék venni,azonban nem tudom hogy ez mennyire hatásos,tényleg barnább leszek-e tőle stb...
Egyszóval vélemények érdekelnének :) Előre is köszönöm.
Ha bőrrákot akarsz azt elősegíti..
Google. 75%-alegnöveli az esélyét.
Bőrrákot okozna? Ezt honnan vetted (vagy a google honnan vette)? Nekem bőrgyógyász javasolta az önbarnítót! És a bőrrákosoknak is maximum ezt szabad használni, napra menni nem lehet nekik.
Szabadgyököket hoz létre (akárcsak a nap vagy a szoli), de ezt a bőr legfelsőbb rétegében teszi, ami hamarosan lehámlik. Ezzel szemben a szoli és a nap mélyen hatnak, így tartósabb a szín, de tényleg károsít!
Ergó ha tökéletesen egészséges akarsz maradni, akkor kerülöd mindhárom módszert, de ha akarsz egy kis színt, úgy hogy az a lehető legkevésbé legyen káros, akkor az önbarnító a jó.
Persze most lehetne jönni a D-vitaminnal, de azt szájon át is be lehet vinni, és egyébként olyan kevés D-vitaminra van szüksége a szervezetnek, hogy amit nyaranta az arcunkon keresztül "kapunk" az bőven elég, és nem kell hozzá a napra feküdni. Telente meg hiába fekszünk a napra ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!