Átlagosan hány éves korban kezd el javulni a pattanásos arcbőr állapota?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok2012. okt. 22. 14:31
1/10 anonim válasza:
Ez sajnos nagyon változó.Ismerek olyanokat,akik már 30-50 évesek,és még mindig pattanásosak,rendszeresen járnak kozmetikushoz vele.A zsíros bőrtipusúaknak nagyon sokáig ilyen az arcuk(ha nem mindig),és csak külömböző kenőcsökkel,lemosókkal,kozmetikai kezelésekkel tudják egy kicsit kontrolálni.A szimpla tini-kori,hormonok általi pattanások pár éven belül eltűnnek.
2/10 anonim válasza:
igen, igaza van az elsőnek, 39 éves vagyok, és még mindig szenvedek vele :((((
3/10 anonim válasza:
Nekem 18-19 éves korom körül kezdett határozottan javulni. Ez idő tájt már nem voltam ronda, gyulladt pattanásaim, de a mai napig zsíros, mitesszerekre hajlamos a bőröm, pedig már 26 vagyok. Ez bőrtípustól függ.
4/10 anonim válasza:
Kedves harmadik, neked most 39 évesen milyen a bőröd állapota? Zsíros, mitesszeres, tág pórusú? Mit szoktál vele csinálni?
5/10 anonim válasza:
28 évesen pont ugyanolyan a bőröm mint 15 évesen volt, szóval fogalmam sincs mikor kéne javulnia. Bőrgyógyásznál voltam, csak annyit mondott meg kell szüntetni mindent ami okozhatja a pattanásokat, pl. gyulladás a testben, rossz fogak, egészségtelen étkezés, cukros üdítők... nem tudom ez segít-e mert nem próbáltam. A másik lehetőségként a fogamzásgátlót mondta, megszünteti a pattanást, de csak amíg szedem. Ez sem jön be nekem, szóval kitartóan próbálkozok mindenféle kencékkel. Sikerrel még nem jártam sajnos.
6/10 anonim válasza:
ha pubertáskori mizéria, akkor nekem, úgy 18-19 éves kortól nem volt vele gond.
Én amúgy olyan típus vagyok aki menzesz előtt csúnyul meg. :D
7/10 anonim válasza:
Egyébként én megfigyeltem a saját bőröm állapotán, hogyha kerülöm a fölösleges cukrot, szénhidrátot, zsírt (üdítők, csoki, sütemények, tej, olajban sütött ételek) sokkal szebb és tisztább lesz a bőröm. Egyébként nekem a fogamzásgátlótól se lett kevésbé zsíros meg mitesszeres, szóval csak emiatt szedni nincs értelme. Inkább az étkezési szokásokon kell változtatni. Mondjuk én nem tudok teljesen lemondani az édességekről, anélkül meghülyülnék...
8/10 A kérdező kommentje:
én fiú vagyok, ha megmosom száraz, 3-4 óra múlva zsíros:/
2012. okt. 22. 16:10
9/10 anonim válasza:
Óó, nekem már kb 1-2 órával az arcmosás után kifénylik! És én nő vagyok:) komolyan, néha egyszerűen nem értem, hogy hogyan képes ennyi faggyút termelni a bőröm:S Én mindig hordok magamnál zsepit vagy itatóspapírt és azt nyomom a fényes területekre pár óránként.
10/10 A kérdező kommentje:
mindenképp használj arctörlőkendőt...bármelyik drogériába kapsz és nagyon jó én is használok...!
2012. okt. 22. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!