Miért ilyen mitesszeres és száraz a bőröm?
Figyelt kérdés
A bőröm arcmosás után mindig kiszárad és hámlik+ mitesszeres is. Viszont kb. délutánra tiszta zsír lesz, főleg a homlokom. A tapintása is olyan száraz. Kipróbáltam már hidratáló krémet is amit kozmetikus adott, de ha már 1 napig nem kenem vele akkor ujra száraz lesz. Inni is próbálok minnél több teát, vizet.(csak ezeket szoktam inni esetleg gyümölcsleveket) Mit tehetnék?? A hormonok is okozhatják? 15 éves vagyok és lány.2012. okt. 22. 10:59
1/1 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg mindennap hámlasztani avon habzó háblasztóval kb 10 napig. a használati utasítás a tubus hátoldalán. vegyél a gyógyszertárban vazelint. tiszta vazelint, ne ilyen illatosított sz@rt. a vazelinnel filmréteg vékonyságban kend be az arcod. a tenyeredre tegyél egy nagyon kicsit. dörzsöld szét, és kend be vele. ez reggelig óvni fogja. reggel töröld le valami alkoholos toknikkal. délelőtt hidratált lesz az arcod, és délutén meg nem lesz annyira zsíros.
ez saját tapasztalat.
16F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!